Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/output.class.php on line 3708
Activități de Prevenție – Comoclinic

Activități de Prevenție

Conștientizând că prevenția este medicina viitorului, venim în întâmpinarea clienților cu o bază de antrenament concepută special penru acest domeniu.
Activități în cadrul

Centrului Comolife

În cadrul centrului Comolife, atât pacienții, cât și clienții sau beneficiarii sunt invitați să experimenteze diversele activități de prevenție în urma cărora se va observa o îmbunătățire fizică, psihică și evident se va simți o îmbunătățire considerabilă a stănătății dumneavoastră.

Împreună cu echipa Comolife compusă din specialiști, fiecare profesionist în domeniul său, puteți participa la următoarele tipuri de activități:

Cardio și Fitness

Conștientizând că prevenția este medicina viitorului, venim în întâmpinarea clienților cu o bază de antrenament concepută special penru ei, care le oferă posibilitatea realizării exercițiilor cardio și fitness.

Exerciţiul fizic poate fi definit şi ca o activitate prin care se urmăreşte îmbunătăţirea stării de sănătate şi a condiţiei fizice. Este important pentru menţinerea sănătăţii corporale şi mentale întrucât, efectuarea regulată a acestora influenţează atât sfera biologică, cât şi pe cea psihică.


Cardio

Cardio este prescurtarea de la cardiovascular, termen care se referă la inima. Exercițiile cardiovasculare sunt exercițiile care stimulează frecvența bătăilor inimii și o mențin ridicată pentru o perioadă de timp.

Acest tip de activitate fizică oferă multiple beneficii sănătății celor care le practică.

Iată câteva motive principale pentru a include exercițiile cardio în antrenamentul de rutină al oricărei persoane:

  • cresc rezistența inimii
  • întăresc plămânii și cresc capacitatea acestora
  • stimulează metabolismul, contribuie la arderea caloriilor și ajută la scăderea în greutate
  • ajută la reducerea stresului
  • cresc nivelul de energie
  • scad riscul apariției infarctului și a diabetului zaharat
  • determină instalarea unui somn odihnitor

Fitness

Exercitiile de fitness, practicate regulat, conform unui program de antrenament corect executat, aduc beneficii de ordin fiziologic, îmbunătățind rezistența cardiovasculară la efort, forța musculară, flexibilitatea și modificarea compoziției corpului (schimbarea raportului între masa musculară și strat adipos).

Medicii recomandă acest sport persoanelor care suferă din pricina obezității, a debilității musculare, a stresului, oboselii și epuizării excesive. De asemenea, fitness-ul este un remediu foarte indicat hipertensivilor, celor care au un sistem imunitar slăbit sau compromis, depresivilor, precum și celor care au o circulație a sângelui nu tocmai bună.

De fapt, această formă de exercițiu fizic se adresează oricărei persoane care dorește să se mențină în formă și să își păstreze tonusul muscular.


TRX

Antrenamentele TRX integrează ultimele cercetări în domeniu, cu cele mai bune practici militare, mișcări utilizate în pregătirea sportivilor de performanță și tehnici de recuperare fizică.

Clasele de suspension training sunt destinate dezvoltării forței, a echilibrului, a flexibiliății și a rezistenței, în același timp.

Kickboxing

Este un grup de arte marțiale și lupte sportive în poziție verticală, care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic.

Kickboxingul poate fi practicat ca autoapărare, fitness general, sau ca sport de contact.

Step Aerobic

Este o activitate reconfortantă, cu mișcări lente și controlate. Nu te va obosi atât de mult ca exercițiile aerobice, dar vei obține rezultate similare. În timp, antrenamentele au evoluat și s-au diversificat foarte mult, urmărind probleme specifice: refacerea după accidentări, eliminarea stresului și obținerea unei stări generale bune, remodelarea abdomenului sau a picioarelor, întărirea echilibrului și îmbunătățirea flexibilității, creșterea mobilității, slăbirea într-un ritm plăcut și lipsit de presiune, activitatea fizică în timpul sarcinii, îmbunătățirea vieții sexuale… și lista rămâne deschisă.

Dansuri latino

Cu un caracter, stil, total diferit de cel al dansurilor standard, dansurile latino exprimă forță, și cel mai important, sentiment.

O altă caracteristică ce diferențiază dansurile latino de alte stiluri de dans este mișcarea șoldurilor care acompaniază pașii.
Aici poate fi un titlu scurt

Istorioare de succe
și recenziile clienților

Aici poate fi o mică descriere …


Titlul recenziei 1

Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii. Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii.


Nume Prenume 1


Titlul recenziei 2

Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii. Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii.


Nume Prenume 2


Titlul Recenziei 3

Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii. Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii.


Nume Prenume 3


Titlul recenziei 4

Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii. Aici va fi conținutul recenziei și ar fi de dorit să conțină câteva linii.


Nume Prenume 4

Aici poate fi un titlu scurt

Comolife în cifre

Aici poate fi o mică descriere …0123456789001234567890%

Text pentru titlul 1

Aici va fi o mică descriere …012345678900123456789001234567890+

Text pentru titlul 2

Aici va fi o mică descriere …0123456789001234567890+

Text pentru titlul 3

Aici va fi o mică descriere …0123456789001234567890+

Text pentru titlul 4

Aici va fi o mică descriere …


Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.