Impresiile Pacienților


Recomand cu mare drag Comoclinic !!!
Datorita echipei mi-am recuperat o buna parte din mobilitate si durerile au scazut
Te simți ca și cum ai face parte din familie alaturi de echipa Comoclinic, iar rezultatele sunt de nota 10. Va multumesc,dragilor 🙂


Ramona Ruginescu

Slobozia, Ialomița, România

Astazi am incheiat programul de 10 sedinte recuperare, care au inclus kinetoterapie, masaj reflexo, galvanizare si tratament cu laser. Din partea personalului clinicii intampini profesionalism, respect si excelenta colaborare.
Revin cu proxima ocazie, intrucat clinica este un loc excelent de recuperare fizica, cu aparatura medicala moderna.

Multumim pentru tratament!


RamoDani Pavel

România

Echipa performanta,bun management,oameni deosebiti,sensibili,generosi,alaturi de cunoasterea tehnicilor si procedurilor medicale fac din aceasta clinica una de exceptie.Multumesc tuturor! O recomand din suflet!erive convergence.


Hangu Elena

Slobozia, Ialomița, România

O unitate de recuperare medicala dotata modern cu personal specializat in domeniu, bine pregatit profesional care-si fac treaba cu mare daruire ! Le doresc succes maxim si realizari deosebite !!


Doru Scripca

Slobozia, Ialomița, România

Recomand cu încredere tuturor celor ce au nevoie de astfel de servicii.Comoclinic. Succes în continuare în tot ce întreprindeți!


Rosu Zeca Valentina

România

Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.