Prezentăndu-ne, vă spunem că…

În ceea ce privește pacienții a caror stare de sănătate este afectată, tratamentul constă în aplicarea programelor adecvate de fizioterapie, termoterapie, masaj și kinetoterapie, într-o formulă specifică fiecărui caz în parte, pentru obţinerea unor rezultate optime.
Centrul de recuperare COMO Clinic s-a deschis în aprilie 2012, din dorința de a crea un spațiu în care pacienți cu probleme reumatologice, neurologice și ortopedice să beneficieze de tratamente specifice de reabilitare.
În plus, caracteristica clinicii noastre este preocuparea sustinută pentru prevenţie, prin promovarea mişcarii într-o societate în care viața oamenilor devine din ce în ce mai statică. În acest scop, am introdus programe de kinetoterapie de grup, adaptate diferitelor vârste, pentru îmbunatăţirea condiţiei fizice, a tonusului muscular şi a supleţei articulare.

Despre Recuperare Medicala la Como Clinic Slobozia

Clinica este dotată cu echipamente de ultimă generație, achiziţionate prin finanțare europeană nerambursabilă. Ne îngrijim insă să ne adăptăm permanent noilor tehnologii, din dorința reală de autoperfecţionare.
Din dorinţa noastră de a fi astăzi mai buni decât am fost ieri, la sfârșitul unei serii de tratament, i-am întrebat pe pacienți cum s-au simțit. Părerile lor ne-au fost de ajutor în straduinţa noastră continuă de a imbunătaţi mediul de lucru și spiritul locului.
Toate acestea – datorită pasiunii pentru excelentă și gândului de a fi alături de cât mai mulți oameni care își doresc o buna stare de sănătate!

Misiune

Realizăm un act medical de calitate care conduce la îmbunataţirea stării de sănătate a pacienţilor cu afecţiuni din domeniul ortopedie, reumatologie, neurologie, ginecologie.
Susţinem activ menţinerea stării de bine a persoanelor sănătoase care înțeleg ca prevenţia este medicina viitorului.
Astfel, în urma discutiei și a examinarii pacientului, se stabileşte diagnosticul şi se concepe un plan terapeutic personalizat, ulterior fiindu-i prezentate acestuia informații detaliate despre afecţiunea de care suferă, despre posibilitățile de evoluție precum și detalii despre procedurile ce au fost indicate. Aplicăm cu atenție și implicare programul recomandat de medic și urmărim starea pacientului, modificand schema de tratament atunci când este necesar, astfel încât sa atingem împreuna la final obiectivul terapeutic propus.

Viziune

Împartasim viziunea unei clinici moderne de recuperare medicală, dotată cu aparatură ce folosește cele mai noi tehnologii din domeniul sănătății, în care oameni pasionaţi de meseria lor se implică în reuşita tratamentelor şi satisfacţia pacienţilor.

Valori ComoClinic

Valorile noastre ne inspiră, ne orientează și ne structurează modul în care ne desfășurăm activitatea în fiecare zi. Ne-am asumat și ne-am angajat să respectăm cinci valori care definesc și recomandă COMOClinic:


Evolutie continua

Pentru noi, actualizarea permanentă a propriului potențial pentru a dobândi și a aplica cu succes noi cunoștințe și competențe, reprezintă o prioritate.
Adaptăm constant nivelul performanței tehnice al echipamentelor utilizate, aliniindu-ne noilor evoluții în domeniu.
Avem grijă să creăm mereu un mediu de activitate care să ofere pacienţilor noştri plus de confort, plus de bine primire.

Servicii de excelenta

Iubim ceea ce facem, ajutăm şi ne manifestăm grija faţă de pacienţii noştri.
Avem o abordare sistemică a activității. Activăm cu echipamente moderne, de ultimă generație, într-un ambient plăcut și primitor. Oferim cele mai potrivite metode de tratament a durerii și de recuperare sau păstrare a stării de sănătate.

Implicare sociala

Știm că singuri nu putem schimba lumea, dar asta nu ne impidică să acţionăm ca şi cum am putea.
Iniţiem acțiuni de informare şi conștientizare, organizăm sau participăm la evenimente menite să contribuie la păstrarea șau redobândirea stării de bine.

Echipa sinergica

Echipa COMO reunește doar oamenii care au ales să se ghideze după valori morale care asigură integritate, compasiune, cooperare și respect față de colegi, pacienţi, antreprenori și parteneri.

Ce ne diferentiaza?

➕ tratamentele medicale COMOClinic abodează patologia din perspectivă integrată deoarece, ulterior consultaţiei realizate de medicul specialist, pacientul poate beneficia de intreaga gamă de proceduri medicale (fizioterapie, termoterapie, masaj și kinetoterapie, într-o formulă specifică fiecărui caz în parte);

➕ lucrăm cu echipamente de ultimă generaţie (finanţate, aproape integral, din fonduri europene);

➕ avem grijă să adaptăm permanent infrastructura, noilor tehnologii medicale;

➕ suntem atenţi la sugestiile pacienţilor şi ţinem cont de recomandările care ne aduc plus valoare
diferentiatori Comoclinic

Impresiile Pacienților


Recomand cu mare drag Comoclinic !!!
Datorita echipei mi-am recuperat o buna parte din mobilitate si durerile au scazut
Te simți ca și cum ai face parte din familie alaturi de echipa Comoclinic, iar rezultatele sunt de nota 10. Va multumesc,dragilor 🙂


Ramona Ruginescu

Slobozia, Ialomița, România

Astazi am incheiat programul de 10 sedinte recuperare, care au inclus kinetoterapie, masaj reflexo, galvanizare si tratament cu laser. Din partea personalului clinicii intampini profesionalism, respect si excelenta colaborare.
Revin cu proxima ocazie, intrucat clinica este un loc excelent de recuperare fizica, cu aparatura medicala moderna.

Multumim pentru tratament!


RamoDani Pavel

România

Echipa performanta,bun management,oameni deosebiti,sensibili,generosi,alaturi de cunoasterea tehnicilor si procedurilor medicale fac din aceasta clinica una de exceptie.Multumesc tuturor! O recomand din suflet!erive convergence.


Hangu Elena

Slobozia, Ialomița, România

O unitate de recuperare medicala dotata modern cu personal specializat in domeniu, bine pregatit profesional care-si fac treaba cu mare daruire ! Le doresc succes maxim si realizari deosebite !!


Doru Scripca

Slobozia, Ialomița, România

Recomand cu încredere tuturor celor ce au nevoie de astfel de servicii.Comoclinic. Succes în continuare în tot ce întreprindeți!


Rosu Zeca Valentina

România

Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.