Ulkusal Diana-Corina

Medic specialist (Specialitatea: Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie)

doctor-pediatru-ortoped

Contanu Valentina

Medic specialist ortopedie pediatrica


Gugiu Bogdan Ştefan

Manager Departament Kinetoterapie


Muscalu Raluca

Fizio-Kinetoterapeut


Bîcîin Roxana

Fizio-Kinetoterapeut


Gheţ Mihai

Manager Departament Fizioterapie şi masaj


Şovailescu Daniel Vali

Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare


Nenciu Alina

Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare


Bănică Angelica

Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare


Banescu Mirona

Asistent medical generalist


Cîşleanu Camelia

Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare


Moise Diana Roxana

Manager relaţia cu pacienţii


Contact


Luni – Vineri
11:00 – 19:00
Sâm. – Dum.:ÎNCHIS

Telefon

+ 0769 089 111


Bulevardul Chimiei Nr. 10

Slobozia, Ialomița, RomâniaMisiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.Copyright Univrse © 2021. Proudly made by SOTA360.

Suna
Adresa

În anii care au trecut de la infiinţarea clinicii noastre, ne-am intâlnit aici cu o patologie extrem de variată. Am avut pacienţi de toate vârstele, sugari, copii, tineri, maturi si nonagenari. Pe toţi am încercat să îi ajutăm şi, de cele mai multe ori, am şi reuşit.
Sunt numeroşi cei pentru care Comoclinic a intrat în “circuitul de sanatate”, astfel incât pacienţii revin, o data sau de doua ori pe an, pentru menţinerea stării de bine.

DR. VALENTINA CONŢANU
- membru al Societăţii Române de Pediatrie
- atestat internaţional Ponseti în tratamentul Piciorului Strâmb Congenital Varus Equin
- experienţă medicală - peste 18 ani
- specialist în depistarea şi tratarea afecţiunilor de tip ortopedic la copii, de la naştere până la 18 ani
- afecţiuni tratate: luxaţii de şold, displazii de şold, deformări ale picioarelor (congenital sau posturale), deformări ale coloanei vertebrale sau toracelui, afecţiuni inflamatorii sau traumatice, de tip ortopedic.

Sunt absolvent al Universităţii Dunărea de Jos din Galati, studii de licenţă şi master.
Practic cu dragoste şi pasiune această meserie astfel că nu muncesc nicio zi cănd vin la clinică. Sunt pozitiv, optimist si dornic mereu de perfecţionare continuă. În timpul tratamentelor, le explic mereu pacinţilor noştri despre afecţiunile de care suferă şi imi doresc sa reuşim împreună, nu doar tratarea efectului apărut, ci a însăşi cauzei care a l-a generat.

Numele meu este Raluca si sunt de profesie kinetoterapeut. Sunt o persoana sociabila, ambitioasa si dornica de perfectionare in domeniul recuperarii medicale. Am ales aceasta meserie din dorinta de a ajuta cat mai multe persoane suferinde de afectiuni locomotorii, musculo-scheletale, neurologice, ortopedice, etc. sa isi reia activitatile zilnice si sa se reintegreze in societate.

Sunt o persoană empatică și atentă la nevoile celor din jur. Practic cu pasiune această profesie și cu dorință de perfecționare continuă. Sunt aici pentru a ajuta micii pacienți să crească și să se dezvolte armonios, fiindu-le alături cu optimism, cu zâmbetul pe buze și cu sfaturi potrivite atât lor, cât și părinților.

Tânar, sociabil, cu dorinţa de a ajuta la starea de bine a fiecăruia dintre dumneavoastră, va aştept cu drag la o şedinţa de masaj terapeutic sau de relaxare, pentru a spune STOP durerilor pe care vi le provoacă poziţia incorectă a corpului in timpul serviciului, activităţile zilnice sau alte probleme de sănătate.Suntem o echipa mică dar tânară si puternică care are la bază calitatea şi pasiunea pentru excelenţă.

Lucrez în această clinică ca asistent medical balneo-fizio-kinetoterapeut. Am ales să profesez masajul pentru că imi plac oamenii şi ştiu că prin tehnicile de masaj pe care le aplic, pot fi mai aproape de sufletul lor.

Ce mă caracterizează? Pasiunea pentru profesie. Compasiunea faţă de oameni. Toleranţa pentru cei suferinzi.

Sunt o persoană implicată si dedicată meseriei pe care o practic. Sunt deschisă spre dezvoltare şi dornică să mă perfecţionez. Sunt sensibilă, dar puternică şi gata oricănd să aduc o bucurie tăcută pacienţilor pe care ii tratez.

Ca asistent medical, asist pacientul in activităţi care contribuie la menţinerea sănătăţii sau la recuperarea stării de sănătate. Îmi dau mereu silinţa, în meseria mea, să realizez funcţii care promovează şi menţin starea de bine a oamenilor, atat pe plan fizic, cât şi mental.

Cum sunt eu? Sunt o persoana empatică. Îmi doresc să alin suferinţa pentru că ştiu că se poate. Pot da sfaturi utile. Probabil de aceea, pacienţii, cand mă caracterizeză, spun că apreciază la mine că îmi pasă de ei.

Sunt o persoana amabilă, deschisă lucrurilor noi, cooperantă si disciplinată. Îmi place să interacţionez cu echipa şi să am iniţiativă. Eu sunt persoana care vă întâmpină in clinică, vă programează pentru consultaţie şi pentru tratament, vă informeză cu privire la modul in care se va desfăşura tratamentul şi se asigură că vă simţiţi aşa cum sunteţi pentru noi: foarte important.