Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/output.class.php on line 3708
Echipa COMOClinic – Comoclinic
Dr. Diana ULKUSAL Medic primar recuperare medicala

Diana-Corina ULKUSAL

Medic primar Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie cu peste 24 ani de practică medicală și peste 25.000 de consultaţii de specialitate

Doctor Motaca Adrian Medicina Sportiva

Adrian MOTOACĂ

Medic Ortopedie, Traumatologie si Medic specialist in Medicina Sportivă, atestat in Radiologie Imagistica, cu peste 17 ani de practică medicală

Doctor Ortoped Pediatru Contanu Valentina

Valentina CONTANU

Medic specialist ortopedie pediatrică cu peste 20 de ani de practică medicală.

Ana-Maria ZAHIU Fiziokinetoterapeut

Ana Maria ZAHIU

Fiziokinetoterapeut

nicolae-cristian amandi kinetoterapeut

Nicolae-Cristian IAMANDI

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut Maria Cuzminschi

Maria CUZMINSCHI

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut Roxana Bicin

Roxana BÎCÎIN

Fiziokinetoterapeut

Vali Sovaiescu asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut

Vali ȘOVĂILESCU

Asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut

Medici si terapeuti

Aveți nevoie de un medic, kinetoterapeut, maseur sau fizioterapeut bun? Ei bine, în echipa ComoClinic sunt medici cu specializare în recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie, medicină sportivă, ortopedie pediatrică și terapeuți cu experiență. Alegeți echipa de medici și terapeuți ComoClinic !

Camelia Câșleanu - asistent medical balneo fizio kinetoterapeut

Camelia CÂȘLEANU

Asistent medical Balneo Fizio Kinetoterapeut

Mirona Bănescu - asistent medical balneo fizio kinetoterapeut

Mirona BĂNESCU

Asistent medical Balneo Fizio Kinetoterapeut

Madalina Vlad asistent medical generalist si recepționist

Mădălina VLAD

Asistent medical generalist si recepționist

Carmen Mirea - Asistent medical generalist

Carmen MIREA

Asistent medical generalist

Carmen Stănescu - Asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut

Carmen STĂNESCU

Asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut

Ana-Maria Bârzoi - Asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut

Ana-Maria BÂRZOI

Asistent Balneo Fizio Kinetoterapeut


Alis GODON

Fiziokinetoterapeut

Dobrita-mateescu-maseur

Dobrita MATEESCU

Maseur


Contact


Luni – Vineri
11:00 – 19:00
Sâm. – Dum.:ÎNCHIS

Telefon

+ 0769 089 111


Bulevardul Chimiei Nr. 10

Slobozia, Ialomița, RomâniaMisiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.Mesaj pentru pacienți
„În anii care au trecut de la infiinţarea clinicii noastre, ne-am întâlnit aici cu o patologie extrem de variată. Am avut pacienţi de toate vârstele, sugari, copii, tineri, maturi și nonagenari. Pe toţi am încercat să îi ajutăm şi, de cele mai multe ori, am şi reuşit.
Sunt numeroşi cei pentru care Comoclinic a intrat în “circuitul de sănătate”, astfel încât pacienţii revin, o dată sau de două ori pe an, pentru menţinerea stării de bine.” Diana-Corina ULKUSAL

Percepția managerului
Curajoasă, temerară, dedicată profesiei de medic. Iubește oamenii și îi tratează din suflet și cu suflet. Știe cum să se pună „în pielea” pacientului și să găsească tratamentul optim pentru fiecare afecțiune în parte din domeniul reabilitării posttraumatice, neurologice si reumatismale (inflamatorii sau degenerative).
Echilibrată ca om și ca profesionist, caută mereu balanța optimă între tratamentele practicate de medicina alopată și medicina complementară.
Este absolventă a Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică, sub îndrumarea prof. Vithoulkas (şefă de promoţie) și membră a Societăţii Române de Reabilitare Medicală şi a Societăţii Române de Homeopatie. Iar practica medicinei complementare continuă, pentru că Dr. Diana ULKUSAL este și specialist în acupunctură, metodă terapeutică originară din China.
Așadar, este un medic cu o viziune holistică alături de care pacientul poate redobândi starea mult dorită de homeostază.

Specialist:

  • Ecografie musculo -scheletală
  • Fitting și ortezare ortopedică
  • Programe de exerciții și recuperare post traumatică
  • Analiză posturală și ergonomică

Percepția managerului

Face parte dintre medicii care aduc în medicină un suflu nou.

Conectat la noile tehnologii și practici medicale, Dr. MOTOACĂ este genul de medic care „își suflecă mânecile” și se implică cu tot aplombul în recuperarea medicală a pacientului. Verifică modul în care terapeuții aplică procedurile, care este statusul afecțiunii și starea pacientului, caută mereu soluții inovative și adaptate fiecărui pacient în parte.

Dinamic, deschis, jovial Dr. MOTOACĂ se implică în formarea profesională a echipei de terapeuți și se convinge constant că pacientul este tratat cu maximă responsabilitate.

Descriere

– Membru al Societăţii Române de Pediatrie
– Atestat internaţional Ponseti în tratamentul Piciorului Strâmb Congenital Varus Equin
– Experienţă medicală – peste 18 ani
– Specialist în depistarea şi tratarea afecţiunilor de tip ortopedic la copii, de la naştere până la 18 ani
– Afecţiuni tratate: luxaţii de şold, displazii de şold, deformări ale picioarelor (congenital sau posturale), deformări ale coloanei vertebrale sau toracelui, afecţiuni inflamatorii sau traumatice, de tip ortopedic

Percepția managerului

Impresionează prin atitudinea profesională pe care o degajă. Este un medic pasionat de excelență, dispusă să plătească prețul succesului. Muncește enorm, dar cu pasiune, are standarde înalte de performanță și este dedicată meseriei pe care o profesează de peste 20 de ani.

A înțeles că rezultatele remarcabile se obțin doar prin actualizarea permanentă a nivelului de cunoaștere și, tocmai de aceea, și-a aliniat competențele profesionale evoluției practicii medicale.

Copilul tău este în siguranță, tratat fiind sub îndrumarea Dr. CONTANU.

Un om simplu, empatic, sociabil și foarte dedicat muncii mele. Acestea sunt calitățile care m-au ajutat să ajung aici, să lucrez cu oameni pentru oameni.

Deși cel mai nou angajat, am reușit să mă adaptez foarte ușor mediului de muncă și să învăț repede “secretul” funcționării acestei clinici.

Consider fiecare pacient unic și încerc să alin durerile fiecăruia, adaptându-mă după fiecare problemă.

Pentru că un masaj este o adevărată terapie, de pe urma căreia trebuie sa te vindeci atât fizic, cât și psihic, niciun pacient nu trebuie să plece fără o rezolvare.

Mesaj pentru pacienți
Salutare!
Numele meu este Nicu și sunt de profesie kinetoterapeut.
Am absolvit facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Edicație Fizică și Sport din București.
Mi-am ales această meserie din dorința de a ajuta cat mai multe persoane prin recuperare medicală si combaterea durerilor. Sunt o persoana ambițioasă, optimistă și consider că orice problemă are și o soluție!

Mesaj pentru pacienți

Numele meu este Maria, sunt kinetoterapeut licențiat în cadrul facultății UNEFS București. Mi-am ales această meserie din dorința de a ajuta cât mai mult oamenii, meserie pe care o practic cu multă pasiune și perseverență. Privesc fiecare zi ca pe o oportunitate de a mă dezvolta cât mai mult și de a-mi întrece capacitatea pentru a perfecționa calitatea serviciilor oferite. Sunt o persoană amabilă și  sociabilă, încerc sa eman o gândire pozitivă în procesul recuperării, pentru un rezultat cât mai bun. Cu informațiile primite de la pacienți și cu ajutorul unei evaluări amănunțite, vom ajunge la eliminarea dezechilibrelor și la tratarea cauzelor de apariție ale acestora.

Perceptia managerului

Foarte posibil să fii pacientul ei și să o cunoști.

Este un kinetoterapeut foarte ambițios. Este foarte preocupată de actul medical în sine dar, nu în ultimul rând, de starea de bine a pacienților săi. Am văzut-o adesea dăruindu-se nu doar profesional, ci și emoțional oamenilor care aleg să se recupereze în clinica noastră. Maria știe că perfecțiunea este un deziderat de neatins dar mereu se îndreaptă spre ea. Îi place ca ceea ce face să fie bine făcut!

A asimilat multă cunoaștere în ciuda tinereții ei și aceasta s-a observat din plin prin rezultatele obținute de pacienții tratați de ea.

Mesaj pentru pacienți

Sunt o persoană empatică și atentă la nevoile celor din jur. Practic cu pasiune această profesie și cu dorință de perfecționare continuă. Sunt aici pentru a ajuta micii pacienți să crească și să se dezvolte armonios, fiindu-le alături cu optimism, cu zâmbetul pe buze și cu sfaturi potrivite atât lor, cât și părinților.

Perceptia managerului

Te rog să te gândești ce înseamnă delicatețea și gingășia pentru tine…

Ei bine, exact așa este Roxana. Natura a fost generoasă cu ea și a înzestrat-o cu atribute pentru care alții fac nenumărate cursuri de mindfulness și dezvoltare personală pentru ca să beneficieze măcar de o fărâmă din darurile ei.

Ce face Roxana cu aceste cadouri divine? Le dăruiește din belșug oamenilor care o înconjoară și, mai ales, copiilor de toate vârstele care au nevoie de recuperare medicală. Ei sunt cei care beneficiază cel mai mult de ceea ce este omul Roxana și de ceea ce știe terapeutul Roxana.

Pentru că, deloc de neglijat, este dorința ei de a cunoaște, pe zi ce trece, din ce în ce mai bine, ce înseamnă să fii un kinetoterapeut de excepție. Roxana citește mult în domeniul ei de activitate, merge la cursuri de specialitate, este autodidact.

De toate aceste minunate calități beneficiem noi toți, cei ce o cunoaștem dar, mai ales inocenții copilași care au nevoie de recuperare medicală oferită cu profesionalism și multă grijă!

Iar Roxana este exact omul care poate facilita vindecarea simultană a trupului și sufletului.

Mesaj pentru pacienți

Lucrez în această clinică ca asistent medical balneo-fizio-kinetoterapeut. Am ales să profesez masajul pentru că imi plac oamenii şi ştiu că prin tehnicile de masaj pe care le aplic, pot fi mai aproape de sufletul lor.

Perceptia managerului

Îl numim VALI MÂINI DE AUR pentru că, după ce beneficiezi de un masaj făcut de el, simți cum sănătatea își recapătă locul în corpul tău.

Serios, preocupat să profeseze cât mai bine, cu o putere de muncă de invidiat, Vali este terapeutul care vrei să se implice în procesul tău de vindecare.

Din perspectivă profesională, Vali este ca un „burete”. Vrea să absoarbă toată cunoașterea de care are nevoie un masseur pentru ca să exceleze. Tocmai de aceea, managementul COMOClinic îl susține pe calea devenirii sale ca trainer, pentru ca noi generații de masseuri să poată avea acces la cunoașterea pe care Vali a dobandit-o în cei peste 15 ani de experiență profesională în arta masajului.

Mesaj pentru pacienți

Cum sunt eu? Sunt o persoana empatică. Îmi doresc să alin suferinţa pentru că ştiu că se poate. Pot da sfaturi utile. Probabil de aceea, pacienţii, cand mă caracterizeză, spun că apreciază la mine că îmi pasă de ei.

Perceptia managerului

Era destul de novice în această profesie, acum câțiva ani când ni s-a alăturat. Avea teamă în privire, în gesturi și în decizii.

Dar timpul și oamenii si-au spus cuvântul. Încet dar sigur, Camelia a prins încredere în ea însăși, a aprofundat cunoștințele medicale pe care le deținea, și-a extins aria de cunoaștere în domenii complementare medicinei și a învățat cum să devină profesionistul pe care și l-a dorit.

Mai mult decât orice, Camelia este terapeutul care iubește oamenii, care caută cele mai benefice soluții pentru pacienții pe care îi tratează și care oferă cu întreaga-i ființă hrana emoțională de care orice om aflat în suferință are nevoie pentru o mai bună și rapidă vindecare.

Camelia se implică trup și suflet în tot ceea ce face, cu o energie debordantă, pe tot parcursul zilei.

Ea este Camelia, OMul frumos care vă asistă spre vindecare.

Mesaj pentru pacienți

Ca asistent medical, asist pacientul in activităţi care contribuie la menţinerea sănătăţii sau la recuperarea stării de sănătate. Îmi dau mereu silinţa, în meseria mea, să realizez funcţii care promovează şi menţin starea de bine a oamenilor, atat pe plan fizic, cât şi mental.

Perceptia managerului

Pe Mirona o vezi mereu zambind. Nici chiar masca nu ii poate ascunde zambetul, iar ochii mari si negri cu care ne priveste induc starea de liniste si siguranta de care avem nevoie cu totii, cand devenim pacienti.

Mirona este omul care iti poate garanta o experienta placuta, usoara si sigura pe parcursul actului medical. Cu ea poti purta o conversatie libera si degajata, avand siguranta ca nevoile tale, ca pacient, sunt rezolvate cu grija si responsabilitate. Ea stie cum sa creeze o relatie familiara, oferind nu doar respect si amabilitate, ci si empatie față de experiențele și trăirile pacientului.

Si nu doar atat, pentru ca Mirona este o colega care te inspira.

Toate acestea, sub semnul profesionalismului si responsabilitatii.

Mesaj pentru pacienți

Mă numesc Mădălina, sunt asistent medical generalist și am venit în cadrul echipei COMOClinic ca recepționist. Sunt o persoană tânără, ambițioasă, înțelegătoare, curajoasă și sunt încrezătoare în capacitatea mea de a face față tuturor provocărilor.

Când am ales să devin asistent medical mi-am făcut o promisiune că voi avea un comportament și o conduită așa cum mi-aș dori să aibă alți asistenți cu mine. Nu e o meserie ușoară, dar cunoști mulți oameni, cu diverse caractere, care ajută să mă formez ca om, să învăț să mă adaptez la orice situație și să prețuiesc mai mult viața.

Mă preocupă mulțumirea pacienților și, de aceea, adresez întrebări care să-mi permită să descopăr nevoile reale ale acestora și apoi să mă asigur că sunt în măsură să le îndeplinesc cerințele. E minunat când uneori vine la mine un pacient și imi mulțumește. Atunci, inima mea atunci râde de bucurie.

Vă aștept să vă întâmpin cu zâmbetul meu frumos și cald pentru a vă asigura că puteți beneficia de cea mai lină „călătorie ” COMOClinic

Perceptia managerului

Am avut îndoieli că vom colabora prea mult timp, când Mădălina ni s-a alăturat la finele anului 2018. Dar m-am înșelat. Mădălina este cea mai frumoasă infirmare a unei opinii.

Inteligentă, dedicată, implicată, corectă, sinceră sunt atribute care nu îi pot descrie decât parțial frumusețea personalității și a caracterului.

Cu o putere de muncă care uimește, cu o deschidere greu egalabilă spre voluntariat și acte responsabil realizate, Mădălina este o binecuvântare pentru orice manager și pentru orice coleg.

Mesaj pentru pacienți

Numele meu este Carmen, sunt asistent medical generalist, sunt o persoana sociabilă,  jovială, empatică și ambițioasă. Sunt o fire sensibilă dar totuși puternică și dornică de a ajuta mereu, să fiu acolo unde este nevoie. De aceea am ales această meserie, pentru ca să înteleg oamenii și, dacă pot, să alin un pic din suferinșa lor,  redându-le o bucurie, un zâmbet și o speranță spre mai bine!

Perceptia managerului

Dacă te uiți cu atenție în ochii ei, vezi lumina bunelor intenții. Tot ce face Carmen este sub auspiciul bunului simț și al dăruirii.

Pentru ea, mulțumirea pe care o citește pe chipul acelora pe care îi îngrijește cu atât de multă bucurie și determinare, înseamnă hrană. Hrana sufletului.

Calmă, caldă, implicată și mereu săritoare, Carmen este OMUL pe care și-l dorește orice pacient care are de dobândit sau de păstrat un dar neprețuit: sănătatea.

Mesaj pentru pacienți

Ce mă caracterizează?

Sunt sociabilă, comunicativă, empatică. Practic cu pasiune profesia mea, din dorința de a ajuta persoanele suferinde.

Perceptia managerului

Ne este alături din anul 2020, un an plin de provocări și reușite.

Grațioasă, fragilă, discretă, delicată. Plină de atenție și de grijă față de pacienți, responsabilă și politicoasă cu colegii, Carmen este o binecuvântare pentru locul în care se află.

Am întrebat-o ce o caracterizează și ce o motivează să fie asistent medical. Răspunsul ei?

„Sunt sociabilă, comunicativă, empatică. Practic cu pasiune profesia mea, din dorința de a ajuta persoanele suferinde.”

Mesajul meu pentru tine

Dacă ar fi să încep cu ceva, aș începe cu faptul că îmi place să ajut oamenii.

Sunt o persoană ambițioasă, sociabilă, dar și sensibilă.

Cea mai mare satisfacție personală este atunci când reușesc să le aduc oamenilor un zâmbet.

Perceptia managerului

Tăcută și timidă, dar dornică să învețe cât de mult din meseria de fizioterapeut.

Ana, cum apreciază managerul operațional al clincii, „tace și face”. Este tânără și are în fața sa o carieră pe care o poate dezvolta la cote înalte. Este implicată, serioasă, empatică în relația cu pacienții și atentă la nevoile acestora.

Mult succes, Ana! Ai toată susținerea noastră pentru ca să excelezi!

Numele meu este Alis și sunt de profesie fiziokinetoterapeut. Sunt o persoana ambitioasa, empatica și dornica de a excela in domeniul recuperării medicale. Am ales aceasta meserie din dorința de a ajuta cât mai multe persoane sa își mențină și sa își imbunătățească starea de sănătate prin programe de somatoprofilaxie și sa ii ajut in recuperarea somato-funcțională după un accident/operație, etc. astfel încât sa își reia activitățile zilnice

Dobrita MATEESCU