Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/output.class.php on line 3708
Media și evenimente – Comoclinic

Actiuni de informare si constientizare

Invitat: Doamna Dr. Diana Ulkusal
Tematica: o alta perspectivă in medicina


Invitat: Domnul Mihaiţa TOMA

Psiholog, Terapeut in *Terapii Complementare, **Autor de cărţi de succes
Tematici:
– Dezintoxicarea fizică şi psihică
– Sistemul imunitar – cheia sănătăţii
– Vindecarea prin iubire şi iertare

Pentru ca suntem convinşi că dezintoxicarea trebuie făcută la nivel de trup, suflet şi spirit, echipa Centrului de sănătate COMOClinic l-a invitat pe domnul Mihaiţa Toma pentru a ne impartăşi din impresionanta sa cunoaştere in domeniul sănătăţii fizice, psihice şi spirituale.
*atestat de Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania si Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca
**autor al cărţilor:
– „Dezintoxicarea fizică şi psihică”
– “Sistemul imunitar – cheia sănătăţii”
– “Apa, miracolul vieţii”
– “Vindecarea prin iubire si iertare”

Promenada inimilor

În cadrul evenimentului “Promenada inimilor” desfaşurat in municipiul Slobozia, asistenţii medicali balneofizioterapie Alina şi Mihai au realizat, pro bono, masaj de recuperare medicală pentru participanţii la eveniment.
Prin extragere la sorţi, au fost selectaţi câştigatorii, persoane care au beneficiat de cate un voucher COMOClinic cadou pentru efectuarea unui consult medical şi a unui tratament de recuperare sau pentru realizarea antrenamentului de prevenţie, timp de o luna, in cadrul centrului nostru de sanatate.

Gimnastica medicala de grup, pentru pensionari

În perioada 11.10.2016 – 10.01.2017, pensionarii din municipiul Slobozia, in fiecare marţi, in intervalul 11.00 – 11.45, au beneficiat, cu titlu gratuit, la Centrul de sanatate COMOClinic, de asistenţa medicală specializată pentru efectuarea exerciţiilor de gimnastică medicală de grup.
Kinetoterapeutul COMOClinic, Bogdan, a fost alături de participanţi şi a prezentat exerciţiile de kinetoterapie care au contribuit la imbunatăţirea stării de sănătate a acestora.

Campionatul European de tenis – Junior Davis Cup

Echipa de kinetoterapeuţi COMOClinic a asigurat intervenţiile medicale specifice pe perioada celor trei ani ai campionatului, intervenind prompt în timpul meciurilor şi asigurând refacerea tuturor sportivilor care solicitau asistenţa medicală recuperatorie.

Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.