Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/comoclin/public_html/wp-content/plugins/revslider-stop/includes/output.class.php on line 3708
Cum pot scăpa de durerile din corp – Comoclinic

Blog medical

În acest blog ne-am propus să venim în întâmpinarea pacienților noștri cu informații medicale și opinii scrise de medicide medici specializați în ortopedie pediatrica, recuperare medicala, medicia sportiva și terapeuți cu multa experiență în domeniul fiziokinetoterapiei.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/comoclin/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/comoclin/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Cum pot scăpa de durerile din corp

cum scapam de durerile din corp prin masasj

Cu siguranta v-ati intrebat la un moment dat cum putetit scăpa de durerile din corp. Zilele în care nu simțim în corp nicio durere sunt o adevărată binecuvântare și cu siguranță ar trebui să fim mult mai „prezenți” în această stare și mai recunoscători pentru ea.

Dar nu de multe ori se întâmplă să conștientizăm cu adevărat darul lipsei durerii, pentru că cotidianul ne acaparează cu totul. Devenim mult mai atenți, sau deosebit de atenți însă, când iși face cunoscută prezența câte o durere. Ba la mijloc, ba la mijlocul spatelui, ba la gât….

Ce putem face pentru a scapa de durerile din corp

🩸 Folosim un unguent pe zona dureroasă. Sau luăm o pastilă. Sau apelăm la un membru al familiei și îl rugăm să ne facă un masaj. Dacă funcționează iar durerea dispare, de ce nu?!
🔥 Dacă durerea persistă iar noi nu ne mai putem bucura de activitățile zilnice așa cum o făceam înainte, sau dacă ne dorim să fim mai rapizi decât creșterea în intensitate a durerii, sau dacă pur și simplu considerăm că merităm, ne adresăm unui mediu specializat.

⭐Medicul de specialitate va știi ce provoacă durerea. Va știi și ce este de făcut pentru ca să poți reveni la normalitatea cotidianului.

⭐Dacă activitatea lui poate fi continuată de o echipă de terapeuți dedicați meseriei, în acest caz esti pe mâini bune. Iar masajul terapeutic realizat de un maseur instruit în domeniul recuperării medicale îți poate lua durerea „cu mâna.”

🧲 De ce?
❤️Pentru că un masaj bine executat stimulează și îmbunătățește circulația sangvină și crește temperatura locală prin vasodilatație. Astfel, manevrele terapeutice au o acțiune sedativă asupra durerilor de tip nevralgic.
🧲 Ce se mai întâmplă prin masaj?

✅ Sunt accelerate procesele metabolice musculare și de regenerare celulară, iar mobilitatea și elasticitatea țesuturilor cresc semnificativ.

🔔 🔔 🔔 La COMO CLinic Slobozia, vă oferim servicii de calitate superioară, la cele mai avantajoase prețuri din piață. Cel mai bun centru de fizio-kinetoterapieortopedie pediatrica și recuperare medicala, masaj de reaxare si terapeutic, medicina sportiva conform aprecierilor pacientilor din ultimele 12 uni.⭐⭐⭐⭐⭐

In speranta ca acest articol v-a fost de ajutor, va invitam sa il distribuiti prietenilor dumneavoastra in social media ce ar putea avea nevoie de a scapa de durerile din corp, acestia cu siguranta va vor multumi pe viitor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.