Sfaturi medicale

În acest blog ne-am propus să venim im întâmpinarea pacienților noștri cu sfaturi medicale scrise de medici specializați în ortopedie pediatrica, recuperare medicala, medicia sportiva și terapeuți cu multa experiență in domeniul fiziokinetoterapiei.

Triada terapeut – copil – parinte, in kinetoterapie

recomandari kinetoterapie

Reusita tratamentului de kinetoterapie este un rezultat de echipa. Kinetoterapeutul, pentru ca efectul tratamentului sa fie cel dorit, are de acumulat multa cunoastere teoretica si practica. Atat in domeniul sau de competenta, cat si in arii complementare, pentru ca fiecare pacient este unic.
Insa kinetoterapia nu inseamna doar competente, ci si conexiune, pentru ca vindecarea se manifesta mult mai lesne cand relatia pacient – terapeut include incredere si colaborare.

Recomandari Kinetoterapie

Tocmai de aceea este important ca cel care are nevoie de recuperare sa inteleaga cu claritate in ce consta acest proces si care este partea sa de implicare.

Pacientul aflat la o varsta frageda, inainte de inceperea recuperarii, trebuie sa stie de ce face kinetoterapie, cat de mult este influentat rezultatul tratamentului de atitudinea sa fata de fiecare etapa a procesului si, mai ales, ce beneficii obtine in urma efortului pe care il depune.

In acest proces, parintii au un rol foarte important, pentru ca ei sunt cei care este indicat sa ii pregateasca pe copii pentru procesul terapeutic. Doar astfel, prin coeziunea si sinergia eforturilor partilor, rezultatele kinetoterapiei sunt cele asteptate.

🔔🔔🔔 COMO Clinic 0769089111 https://comoclinic.ro/contact/

La COMO CLinic Slobozia, vă oferim servicii de calitate superioară, la prețuri juste. Cel mai bun centru de fizio-kinetoterapieortopedie pediatrica și recuperare medicala, masaj de reaxare si terapeuticmedicina sportiva conform aprecierilor pacientilor din ultimele 12 uni.⭐⭐⭐⭐⭐

In speranta ca acest articol v-a fost de ajutor, va invitam sa il distribuiti prietenilor dumneavoastra in social media ce ar putea avea nevoie imbunatatirea starii de sanatate, acestia cu siguranta va vor multumi pe viitor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Misiunea Noastră


Sănătatea fizică și emoțională este un dar de neprețuit. Este de datoria noastră să ajutăm, cu pasiune și dăruire, cât mai mulți oameni, să păstreze sau să redobândească starea de bine.Suna
Adresa